Lindi në Dukagjin të Shkodrës, më 20 gusht 1910. Me vendim nr. 107, datë 28 prill 1950, Gjykata e Rrethit Tiranë e deklaroi fajtor për «tentativë arratisjeje» dhe e dënoi me 7 vjet heqje lirie (punë të detyruar), si dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet kohë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 353
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.