Lindi më 1959, në Sopik të Gjirokastrës. Më 18 qershor 1980, me vendim nr. 36, Gjykata e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër shtetit"dhe e dënoi me 8 vjet burg dhe heqjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 51, FL. 44-45
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.