Lindi më 31 shtator 1935, në Dhivër të Sarandës. U arrestua më 20 mars 1958. Me vendimin nr. 14, datë 23 qershor 1958, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për “tentativë arratisjeje jashtë shtetit”, dhe e dënoi me 15 vjet burg. U lirua më 20 qershor 1966.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 101, fl. 116-117.

 

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 101, fl. 116-117
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.