Lindi më 1928, në Lushnjë. Me vendim nr. 47, 2 janar 1952, Gjykata e Lartë Ushtarake e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 5 vjet burg, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet kohë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 137
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.