Lindi më 1915, në Gjirokastër. Me vendimin nr. 13, datë 25 dhjetor 1952, Komisioni Qendror i Internim-Dëbimeve e dënoi me 5 vjet internim dhe 10 vjet dëbim, nga Gjirokastra në Lushnjë. U lirua më 29 maj 1965.

Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 344-345.

Source: Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 344-345.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.