Lindi më 1915, në Korçë. Më 24 korrik 1951, me vendim nr. 144, Gjykata Ushtarake Territoriale e Shkodrës e deklaroi fajtor për "krimin e agjitacion e propagandës dhe tentativë arratisje" dhe e dënoi me 7 vjet burg, humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet. Përfundimisht u dënua me 10 vjet burg dhe me dekret të PKP dënimi i zbritet në 7 vjet burg.

Source: AISKK, F. 1, Viti 2015, D. 27, Fl. 409-410
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.