Lindi më 1934, në Delvinë. Më 20 shtator 1975, me vendim nr. 151, Gjykata e Lushnjës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e spiunazhit" dhe e dënoi me 15 vjet burg, konfiskimin e pasurisë, heqjen e medaljes së punës dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 47, FL. 83-84
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.