Lindi më 1933, në Tërbuf të Lushnjës. U dëbua për motive politike, si «person me pikëpamje të huaja, i padenjë për të qenë oficer dhe kunat i Halim Ramohitos«.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 376
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.