Lindi në Tiranë, në vitin 1950. Me vendimin nr. 27, datë 27 maj 1943, Gjykata Speciale e Sigurimit e deklaroi fajtore se “është vënë në shërbim të UDB-së Jugosllave” duke i dhënë informata të ndryshme me karakter politik, si dhe “për tentativë arratisjeje” dhe për këtë e dënoi me 20 vjet privim lirie.

Fondi 1, viti 2017, dosja 104, fl. 193.

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 104, fl. 193
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.