Lindi në Dajç të Shkodrës, në vitin 1912. Me vendimin nr. 5, datë 27 prill 1958, Gjykata e Lartë (Kolegji Ushtarak) e deklaroi fajtor për “tentativë arratisjeje jashtë shtetit në bashkëpunim” dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie, si dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë.

Fondi 1, viti 2017, dosja 104, fl. 128-129.

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 104, fl. 128-129
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.