Lindi në vitin 1942. U internua familjarisht për motive politike në vitin 1945, në kampet e Beratit, Tepelenës e të Lushnjës. Në vitin 1960 kreu Politeknikumin e Ndërtimit. Teksa po kryente internimin në kampin e Gradishtës të Lushnjës, më 15 janar 1980 u arrestua dhe dënua me 10 vjet burg. U lirua më 28 mars 1987. Nga viti 1991 e në vazhdim jeton në SHBA.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 262.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.