Lindi më 1958, në Shkodër. Më 26 tetor 1988, me vendim nr. 127, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit" dhe e dënoi me 12 vjet burg

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 67, FL. 18-19
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.