Lindi më 1936, në Shkodër. Më 14 gusht 1953, me vendim nr. 134, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe për "tentativë arratisjeje" dhe e dënoi me 17 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 67/1, FL. 3-4
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.