Lindi më 1903, në Sarandë. Më 20 shkurt 1958, Gjykata e Lartë, Kolegji Ushtarak, e dënoi për "tradhti ndaj atdheut" dhe agjitacion e propagandë, me 10 vjet burg, konfiskimin e pasurisë, dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

Source: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 22, FL. 591-592
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.