Lindi më 1904, në Zhulat të Gjirokastrës. Më 17 shtator 1945, me vendim nr. 168, Gjykata Ushtarake e Gjirokatrës e deklaroi "armik të popullit dhe kriminel lufte" dhe e dënoi me 101 vjet burg dhe humbjen e të drejtave politike për 5 vjet kohë. Me dekret, ky dënim iu ul në 30 vjet heqje lirie.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 63, FL. 69-70
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.