Lindi në Shkodër, më 7 qershor të vitit 1897. Ushtarak me gradën nënkolonel pasi kreu Akademinë Ushtarake në Itali Modena. Pas lirimit nga burgu më 1954, internohet në Kuç të Kurveleshit dhe nga viti 1958 në Gradisht të Lushnjes, liruar më 1964 Vdiq në Shkodër.

Source: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 600.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.