Lindi më 1908, në Dhrovjan të Sarandës. Me vendimin nr. 3, datë 25 gusht 1964, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për “agjitacion e propagandë” dhe e dënoi me 22 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 101, fl. 122-123.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 101, fl. 122-123
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.