Lindi më 1903, në Krujë. Më 31 janar 1950, me vendimin nr. 55, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë, e deklaroi fajtor për “bashkëpunim me të arratisurit” dhe e dënoi me vdekje.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 86/1, fl. 153-154.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 86/1, fl. 153-154
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.