Lindi më 1890, në Brojë të Malësisë së Madhe. Më 21 tetor 1992, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi të njohë faktin e vrasjes së tij pa gjyq për motive politike, në nëntor të vitit 1946.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 103, fl. 180-181.

 

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 103, fl. 180-181
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.