Llesh Marash Vata, dënohet me vdekje (varje në litar), më 25.7.1946 në Shkodër. U akuzua si kriminelë lufte, armiq të popullit, sabotatorë të pushtetit popullor dhe strehues. Nuk është gjendur procesverbali i ekzekutimit.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.