Lindi më 1906, në Leshicë. Më 30 korrik 1965, me vendim nr. 9, Gjykata e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut", dhe e dënoi me 10 vjet burg, humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë dhe konfiskimin e pasurisë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 116
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.