Një nga fshatarët më të pasur të fshatit Piqeras. U arrestua si "agjent grek" në fillimet e regjimit komunist kur nisi "Lufta e klasave" dhe u dënua me 20 vjet burg, por më pas u lirua, sepse nuk iu faktua akuza.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.