I internuar nga Piqerasi i Sarandës në Levan të Fierit. Vëllai i tij, Grigori ishte arratisur në SHBA, ndërsa vëllai tjetër, Arseni, edhe pse kishte shërbyer si partizan dhe kishte shpëtuar disa fshatarë të zënë rob nga gjermanët u dënua me burgim, nga të cilat kreu 17 vite.

Source: https://en.kujto.al/arsen-prifti-historia-e-burgosjes-dhe-persekutimit-te-nje-fisi-si-u-shkri-organizata-ne-piqeras/
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.