Lindi më 1927, në Tetovë. Më 6 qershor 1950, me vendim nr. 155, Gjykata e Lartë Ushtarake e deklaroi fajtor për "pjesëmarrje në banda të armatosura" dhe e dënoi me vdekje, me pushkatim, dhe konfiskim të pasurisë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 129
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.