U internua nga Piqerasi në Lushnjë për arratisjen e të birit, Grigorit, por u fal dhe u kthye në fshatin e tij brenda një viti. Megjithatë dënimet për familjen vazhduan dhe djali tjetër, Arsen Prifti u dënua më rëndë, duke vuajtur plot 17 vite burg.

Source: https://en.kujto.al/arsen-prifti-historia-e-burgosjes-dhe-persekutimit-te-nje-fisi-si-u-shkri-organizata-ne-piqeras/
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.