Lindi në Shkodër, më 20 tetor të vitit 1920. Më 5 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e dënoi me burg të përjetshëm për “faje penale kundër popullit dhe shtetit“.

Source: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 531
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.