Nr. 7/7 Res datë 7-2-1945. Simbas lajmërimit që na bën Brigada e XI-të, njoftojmë se forcat e asaj Brigade që operojnë në Koplik, n’ora 1 të datës 7-2-1945 kanë ekzekutuarë të quajturin Luc Gjeto Lekën pasi kishte “mbajtur të fshehura dy murtaja të lehta dhe një mitralos të rënd, të cilat ju gjetën në shtëpi.

Source: https://en.kujto.al/70-vjet-nga-ekzekutimi-alush-sejkos-e-dr-riza-resulit/
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.