Lindi më 1916, në Shkodër. Më 29 dhjetor 1947, me vendim nr. 526, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor si "pjesëtar të organizatës së Ballit Kombëtar" dhe e dënoi me 5 vjet burg, humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë dhe konfiskim të pasurisë.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 67, FL. 39-40
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.