Lindi në Shkodër, më 16 prill 1897. Me vendim nr. 190, datë 28 gusht 1945, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor se "ka qenë komandant i zonës dhe në mbledhjet që bënte kishte si qëllim mobilizimin e popullit kundër luftësNacionalçlirimtare" dhe "sabotator i luftës", dhe u dënua me 30 vjet heqje lirie, si dhe konfiskimin e pasurisë së tundshme dhe të patundshme.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 345
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.