Lindi më 1901, në Shkodër. U arrestua më 14 shkurt 1945 dhe më 3 gusht të po atij viti, me vendimin nr. 390, Gjykata Ushtarake e Korçës e dënoi si “bashkëpunëtor të okupatorit” me 141 vjet burg. Vdiq në burg, më 15 nëntor 1954.

Fondi 1, viti 2014, dosja 14, fl. 32-33.

Source: Fondi 1, viti 2014, dosja 14, fl. 32-33
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.