Lindi më 11 maj të vitit 1958, në Tropojë. Më 10 prill 1979, Gjykata e Qarkut të Kukësit e deklaroi fajtor për «krimin e tradhëtisë ndaj atdheut» dhe e dënoi me 9 vjet heqje lirie (dënim i kombinuar) dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë. Mori pjesë në revoltën e Qafë-Barit dhe pas saj, u hoq nga ai burg.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 22.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.