Lindi në fshatin Bajzë të Kastratit. Mori pjesë në Kryengritjen Antikomuniste të Malësisë së Madhe. U vra në fshatin e tij të lindjes, më 23 janar të vitit 1945, gjatë përpjekjes për të marrë Postkomandën.

Source: Franz-Llesh Grishaj, Shkreli dhe roli i tij në Kry-engritjen Antikomuniste të Malësisë së Madhe të vitit 1945,
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.