Lindi në vitin 1922, në Tiranë. Më 11 shtator 1972, me vendim nr. 308, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për «fyerje të përfaqësusesit të pushtetit» dhe e dënoi me 1 vit heqje lirie. U arrestua sërish më 1976 dhe më 13 dhjetor të po atij viti, me vendim nr. 743, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër pushtetit» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie (dënim i kombinuar).

Source: F. 1, V. 2014, D. 18, f. 455-456
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.