Lindi më 1949, në Koxhar, Shijak. Më 24 qershor 1978, Gjykata e Durrësit e dënoi për "veprim armiqësor të përbashkët, në formën e agjitacionit e të propagandës kundër pushtetit popullor" dhe përvetësim të pronës socialiste me 11 vjet burg.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 10, Fl. 300-301
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.