Lindi më 22 gusht të vitit 1945, në fshatin Dragobi të Tropojës. U arrestua më 3 shtator 1960 dhe me vendim nr.99, datë 17. 9. 1960, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor «se ka bërë vepra përgatitore për të kryer krimin e tradhëtisë ndaj atdheut me anën e arratisjes jashtë shtetit për në Jugosllavi» dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie.

Source: Republika Popullore e Shqipërisë, GjykataUshtarake e Tiranës, nr. 122 Akti, datë 17. 9. 1960.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.