Lindi më 1890, në Çamëri. Më 22 qershor 1948, me vendim nr. 46, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "krimin e agjitacion e propagandës kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 1 vit burg dhe punë të detyruar.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 116
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.