Lindi më 13 qeshor të vitit 1895, në fshatin Kryezi të Pukës. Më 17 janar 1978, Gjykata e Rrethit të Pukës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 6 vjet heqje lirie.

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 582.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.