Anëtar i organizatës studentore antikomuniste «Përpjekja Shqiptare», që u krijua në Gjimnazin e Shkodrës në tetor të vitit 1947. U vra në gusht të vitit 1948, bashkë me Bardhosh Danin  kreun e organizatës, dhe Brahim Dërgutin , kur po përpiqeshin të kalonin kufirin.

 

Source: Ahmet Bushati, Në gjurmët e nji ditari: Shkodra në vitet e para nën komunizëm, Shkodër, 2007, f. 227.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.