Lindi në Frashër, Përmet. Më 13 gusht 1946, me vendim nr. 229, Gjykata ushtarake e Elbasanit e dënoi me 30 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave qytetare për 5 vjet.

Source: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.215
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.