Lindi në fshatin Selcë të Shkodrës, më 3 mars të vitit 1917. Më 25 prill 1968, Gjykata e Qarkut të Shkodrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut me anë spiunazhi, agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor të kryer në grup", dhe e dënoi me vdekje, me pushkatim, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e së drejtës elektorale për pesë vjet kohë. Me dekret nr. 4392 të P.K.P., datë 7 maj 1968, iu fal jeta dhe dënimi iu kthye në njëzetepesë vjet heqje lirie.

Source: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5, f. 702
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.