Lindi në vitin 1912 fshatin Dragjat, Shkodër. U arrestua më 24 mars të vitit 1946 dhe më 16 prill 1946, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e dënoi me 30 vjet burg dhe konfiskim të pasurisë për akuzën “pjesëtar aktiv i organizatës Bashkimi Shqiptar” dhe “ka marrë pjesë në përgatitjen e popullit për kryengritje”. Vdiq në burg më 4 shtator 1948.

 

Source: Fondi 1, Viti 2013 Dosje 5, Faqe 621-622.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.