Lindi në vitin 1938, në Mesul të Pukës. Më 26 janar 1980, me vendimin nr. 3, Gjykata e Pukës e deklaroi fajtor për “agjitacion e propagandë, sabotim e spiunazh në dëm të pushtetit” dhe e dënoi me vdekje, pushkatim.

Fondi 1, viti 2014, dosja 15.

Source: Fondi 1, viti 2014, dosja 15
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.