Nëpunës.Lindi në Shkodër. U gjykua së bashku me 38 të U arrestua të tjerë të organizatës «Bashkimi Shqiptar» mes 31 janarit dhe 22 shkurtit të vitit 1946 në sallën e kinema «Rozafatit», dhe u dënua me 30 vjet heqje lirie.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 107
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.