Lindi në Mazrek, në vitin 1943. Me vendim nr. 249, datë 17 nëntor 1981, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në fazën e përgatitjes" dhe për "agjitacion e propagandë", dhe e dënoi me 16 vjet heqje lirie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë. I përfshirë në revoltën e burgut të Qafë-Barit.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 21
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.