Lindi në vitin 1910, në Pukë. Me vendim nr. 97, datë 5 qershor 1952, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "strehim dhe furnizim të arratisurish", dhe e dënoi me 7 vjet burg dhe humbjen e të drejtave për 1 vit kohë

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016),24
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.