I dënuar me pushkatim për agjitacion dhe propagandë dhe pjesëmarrje në një celulë të PSD. Ishte 31 vjeç kur u pushkatua duke lënë pas gruan, Angjen dhe dy vajza të vogla.

Nuk i janë gjetur eshtrat.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.