Lindi në Petoq të Fanit, në vitin 1895. Në mars 1946, u bashkua me forcat antikomuniste, bashkë me të birin, Zefin, djalin e të vëllait, Frrokun dhe Prengë Gjokë Gegën. Në këtë kohë, iu konfiskua malli i shtëpisë. U vra më 15 maj 1947, në Srriqe të Fanit, ku çeta e tij ra në pritë të forcave të ndjekjes.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 28
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.