Lindi në Theth të Shkodrës, më 1 gusht 1949. Me vendim nr. 303, datë 10 shtator 1975, Gjykata e Rrethit Shkodër e deklaroi fajtor për «kundërshtim me dhunë» të përfaqësuesit të pushtetit popullor dhe e dënoi me 6 muaj heqje lirie. Me vendim nr. 12, datë 17 janar 1979, Gjykata e Rrethit Shkodër e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë» kundër pushtetit dhe e dënoi me 9 vjet heqje lirie. Ka marrë pjesë në revoltën e Qafë Barit.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 318
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.