Pader Mati Prendushi, i biri i Koles dhe i Prendes, lindur më 1882, prift, ka mbaruar Theollogjine n’Austri,  lindur dhe banues ne Shkoder, i arrestuar me daten 15 /XI/1946. Gjykata Ushtarake Shkoder e denoi me 8 janar 1948 me vdekje.

Source: AMB, Dosja hetimore-gjyqësore e Frano Gjinit
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.

News

blank

1948, dosja e rrallë e dënimit të 10 priftërinjve, 3 prej të cilëve i pushkatuan

Dosja e rrallë e gjyqit të 10 priftërinjve; si u pushkatuan 3 prej tyre dhe Lexo më shumë