Lindi në vitin 1900, në fshatin Zvarisht të Gorës. Më 8 shtator 1950, Gjykata Ushtarake Territoriale e Korçës e deklaroi fajtor për «pjesëmarrjen në grup të organizuar» dhe «agjitacion e propagandë, në bashkëpunim», dhe e dënoi me 6 vjet heqje lirie dhe humbjen e së drejtës elektorale për një vit kohë.

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 512
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.